Uw airco in topconditie met de airco service van Saab Specialist Zaanstad

Airconditioning in uw auto biedt u comfort voor ieder seizoen. Een airco levert namelijk niet alleen verkoeling in de zomer, maar verhoogt bij winters weer ook de veiligheid. Wanneer het buiten koud en vochtig is, voorkomt de airco dat de autoruiten snel beslaan en zo uw zicht beperken.

Controle en onderhoud van uw airco

De airco in uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Door condens en vervuiling neemt de koelcapaciteit af en zal schimmelvorming ontstaan. Het gevolg: onprettige geurtjes en irritaties aan ogen of luchtwegen. Om dit te voorkomen bieden wij de Saab Specialist Zaanstad Airco Service. Vier verschillende controles zorgen er voor dat uw airconditioning in topconditie verkeerd.

1. Airco controle

Een gedetailleerde controle van de werking van alle cruciale onderdelen van de airco. We kijken of de installatie goed functioneert en of er eventueel onderhoud nodig is. Wij adviseren deze airco controle jaarlijks te laten uitvoeren.

2. Airco controle en vullen

Indien uit de controle blijkt dat de airconditioning van uw auto niet voldoende capaciteit heeft door een tekort aan koudemiddel in het circuit, dan wordt deze, na overleg met u, opnieuw aangevuld.

3. Airco reiniging

Niemand houdt van onprettige geurtjes, laat daarom de airco van uw auto regelmatig schoonmaken. We maken bij deze reinigingsbeurt de airco kanalen en airco verdamper helemaal schoon. Veroorzakers van nare geurtjes worden op deze wijze verwijderd.

4. Airco onderhoud

Tegen een vast tarief bent u verzekerd van volledig onderhoud van de airco van uw Saab. De controle, het vullen en de reiniging zijn inbegrepen.

Leenauto

Wij begrijpen dat uw Saab onmisbaar is, wij doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Mocht u tijdens het verblijf van uw Saab in onze werkplaats een auto nodig hebben, dan is er een leenauto aanwezig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent onze airco service.