Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/f/c/saabspecialistzaanstad.nl/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-select-menu/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 778 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/f/c/saabspecialistzaanstad.nl/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-select-menu/sparkoptions/SparkOptions.class.php:778) in /customers/0/f/c/saabspecialistzaanstad.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 348 Saab Specialist Zaanstad - Over Ons - Saab Specialist Zaanstad

Login


Register | Recover Password

Saab Specialist Zaanstad – Over Ons

Welkom bij Saab Specialist Zaanstad

Ontdek dat Saab rijden goedkoper is dan u gewend bent.

Saab Specialist Zaanstad is een jong dynamisch garagebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het merk Saab. Door de opgedane, jarenlange ervaring bij gerenommeerde Saab dealers en de benodigde opleidingen, kunnen wij de technische expertise bieden die uw Saab verdient.

Onze uitstekende service leveren we in een gemoedelijke sfeer. De relatie met onze klanten vinden wij zeer waardevol, wij hanteren een no-nonsense mentaliteit waarbij een afspraak, een afspraak is.

Wij begrijpen dat uw Saab onmisbaar is, wij doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Mocht het nodig zijn dan is er een leenauto aanwezig.

Bent u op zoek naar een professional die tegen een aantrekkelijk tarief uw Saab onderhoudt en/of repareert dan bent u bij Saab Specialist Zaanstad aan het juiste adres!

 
Saab Specialist Zaanstad over ons