Waarom is regelmatig onderhoud van uw Saab belangrijk?

Regelmatig onderhoud komt ten goede aan de levensduur van uw Saab en zorgt er voor dat u veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Voor professioneel onderhoud aan uw Saab bent u bij Saab Specialist Zaanstad aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt en al het andere mogelijke onderhoud en reparatie.

Indien uw auto regelmatig wordt onderhouden, verkleint u ook de kans op autopech. Rijden met versleten onderdelen is onveilig en kan de rest van uw auto beschadigen. Dure, onnodige reparaties zijn dan het gevolg. Wij adviseren uw Saab regelmatig in onze werkplaats te laten controleren.

Waarom onderhoud en reparatie bij Saab Specialist Zaanstad?

Wij zijn door onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde Saab dealers als geen ander in staat het onderhoud en reparatie aan uw Saab op een professionele manier uit te voeren. Uw auto is in onze werkplaats in Wormerveer in veilige handen.

Betrouwbaar, service en kennis: daar staat Saab Specialist Zaanstad voor! We zijn Saab specialisten en beschikken over de juiste kennis van alle modellen voor reparatie en onderhoud. In onze moderne werkplaats voorzien van alle apparatuur kunnen bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Leenauto

Wij begrijpen dat uw Saab onmisbaar is, wij doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Mocht u tijdens het verblijf van uw Saab in onze werkplaats een auto nodig hebben, dan is er een leenauto aanwezig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent onze onderhoud en reparatie mogelijkheden.