Analyse

Bij problemen met de transmissie van uw Saab, kunnen we een analyse uitvoeren waarna we u kunnen uitleggen wat er tijdens een versnellingsbak revisie dient te gebeuren en wat het tarief hiervoor zal zijn. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om kwalitatief en effectief werk te leveren op het gebied van handbak revisie, handbak reparatie, automaat revisie en automaat reparatie. Wij proberen uw Saab zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen met een gereviseerde versnellingsbak.

Versnellingsbak revisie – automaat

Tijdens de revisie wordt uw automatische versnellingsbak gedemonteerd en grondig gereinigd. Alle onderdelen worden geïnspecteerd en versleten onderdelen worden vervangen. We vervangen de koppelomvormer, afdichtingsset, frictiekit en filter. Indien nodig passen we modificaties toe. Na de revisie van de automatische versnellingsbak kan deze weer voor langere tijd zonder problemen functioneren.
versnellingsbak-revisie

Versnellingsbak revisie – handgeschakeld

Bij de revisie van uw handgeschakelde versnellingsbak demonteren we de bak volledig en wordt deze grondig gereinigd. We vervangen alle lagers, de keerringen en synchroonmessen. Uiteraard worden de versleten tandwielen ook vervangen.

Reparatie versnellingsbakken

Een complete revisie van de versnellingsbak van uw Saab is niet altijd nodig. Soms is er slechts een klein technisch of elektronisch probleem. Door onze jarenlange ervaring met het merk Saab, hebben we de kennis in huis om snel een diagnose te kunnen stellen. Na de diagnose kunnen we gericht aan een oplossing werken en uitsluitend de benodigde onderdelen vervangen of repareren.

Naast versnellingsbak revisie kunnen wij ook uw versnellingsbak repareren en doen wij dit op een efficiënte manier. U bespaart zo niet alleen direct maar ook in de toekomst op mogelijke reparatiekosten. Is de versnellingsbak van uw Saab toe aan een revisie? Dan bent u bij Saab Specialist Zaanstad aan het juiste adres.

Leenauto

Wij begrijpen dat uw Saab onmisbaar is, wij doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Mocht u tijdens het verblijf van uw Saab in onze werkplaats een auto nodig hebben, dan is er een leenauto aanwezig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden op het gebied van versnellingsbak revisie.