Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/f/c/saabspecialistzaanstad.nl/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-select-menu/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 778 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/f/c/saabspecialistzaanstad.nl/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-select-menu/sparkoptions/SparkOptions.class.php:778) in /customers/0/f/c/saabspecialistzaanstad.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 348 Schadeherstel - Saab Specialist Zaanstad

Login


Register | Recover Password

Schadeherstel

Saab schadeherstel

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en u kunt worden geconfronteerd met schade. Door een fout tijdens het uitparkeren of door een fietser die plots verschijnt of een glijpartij op een gladde weg kunt u al redelijk wat schade oplopen. Schade aan uw Saab is uiteraard nooit plezierig en komt altijd ongelegen.

schadeherstel

Voor schadeherstel aan uw auto, kunt u bij ons terecht, wij zorgen dan voor een snelle en volledige afhandeling.

Leenauto

Wij begrijpen dat uw Saab onmisbaar is, wij doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Mocht u tijdens het herstel van uw Saab een auto nodig hebben, dan is er een leenauto aanwezig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent onze schadeherstel mogelijkheden.