Gespecialiseerd in Saab motor revisie

Saab Specialist Zaanstad is gespecialiseerd in revisie van Saab motoren of onderdelen van motoren zoals cilinderkop, drijfstang, krukas etc.

Motor revisie, de stappen

We demonteren en reinigen de motor. De onderdelen worden beoordeeld op kwaliteit. De hoofdcomponenten, zoals het motorblok, de krukas en de drijfstangen, worden machinaal bewerkt met moderne machines. De cilinderkop wordt in de meeste gevallen vernieuwd. Overige onderdelen worden door ons bewerkt en hersteld voor zover dat nodig is. Wanneer alles klaar is voor montage, wordt de motor weer samengesteld met de nieuwe onderdelen, zoals zuigers, lagers en pakkingen. We controleren tijdens de assemblage het proces en door het gebruik van eersteklas materiaal, is het eindproduct een zo goed als nieuwe motor. We geven dan uiteraard ook garantie op de door ons gereviseerde motor.
motor revisie

Saab Specialist Zaanstad

De professionals van Saab Specialist Zaanstad hebben de beschikking over de juiste ervaring en moderne machines en kunnen van uw defecte motor weer een kwaliteitsproduct maken waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Leenauto

Wij begrijpen dat uw Saab onmisbaar is, wij doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Mocht u tijdens het verblijf van uw Saab in onze werkplaats een auto nodig hebben, dan is er een leenauto aanwezig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent onze motor revisie mogelijkheden.